NEPAL BENEFIET AALSMEER

ER IS REEDS 8.000 EURO OVERGEMAAKT AAN SVSI. DE BOUW VAN DE WATERPOMP KAN BEGINNEN! WIE HELPT MEE
DE OVERIGE 2.500 EURO BIJ ELKAAR TE KRIJGEN ZODAT HET HELE DORP VAN TILU VAN WATER VOORZIEN KAN\
WORDEN? 

 
ER IS VEEL GELD NODIG VOOR DIT MOOIE PROJECT / WATER IN TILU'S DORP
WE ORGANISEREN EEN BENEFIETCONCERT EN VOLLEYBAL TOERNOOI IN THE BEACH

BLUES EN ROCK VOOR NEPAL MET THE HUCKSTERS EN TBF

Er zal net als voorgaande jaren weer een benefietconcert plaatsvinden, ook nu weer in The Beach in Aalsmeer Oost. Entree 10 euro. Twee bands hebben zich al beschikbaar gesteld. The Hucksters en TBF, Taek, Blank en Frank. Tevens wordt er ook dit jaar weer een volleybaltoernooi aan gekoppeld wegens groot succes vorig jaar. Inschrijfgeld 10 euro pp (na het toernooi kan je gratis meegenieten van de concerten). Per team opgeven kan natuurlijk ook. 

Hoe en wat?

Tilu is medeverantwoordelijk voor de organisatie van dit project. Echter Sapana village Social Impact zal de eindverantwoordelijkheid dragen onder leiding van Dhruba Giri. Tilu zal samen met hem opdracht geven voor de uitvoering ter plekke. Tevens is het ook noodzakelijk dat de lokale regering erbij betrokken wordt en de inwoners middels een kleine betaling voor het water (indien mogelijk) ook verantwoordelijkheid krijgen om het project goed te laten verlopen. Dit is de visie van SVSI. De mensen moeten zelf ook meewerken en er iets voor doen.

Er is veel geld nodig

Dit dorp, Kaule in Tobang, Chepang hills, bestaat uit 316 inwoners, dat zijn ongeveer 74 huishoudens en een schooltje dat ongeveer 95 kinderen telt, waar ook een waterleiding naar toegelegd zal worden. Dit hele project zal rond de 10.500 euro gaan kosten. Omdat er geen wegen zijn, zijn de transportkosten erg hoog. Daarentegen verdienen de dorpeling door te helpen met het vervoer weer een salaris. We willen op verschillende manieren proberen dit geld bij elkaar te krijgen.


ADOPTEER EEN VOLLEYBALVELD

We willen nu ook bedrijven uitnodigen om een half volleybalveld te adopteren voor een bedrag van 250 euro. Een heel veld mag natuurlijk ook geadopteerd worden voor 500 euro. Er zijn 4 velden beschikbaar gesteld door de Beach. De bedrijven mogen ook een of meerdere teams laten mee volleyballen (teambuilding voor het personeel).

Persoonlijk of per team opgeven voor het toernooi kan bij Gerard Buskermolen, gm.buskermolen@gmail.com

Bedrijven die een veld willen sponsoren kunnen zich opgeven bij: via nepalbenefiet@gmail.com of via Joke van der Zwaan 06-23861976 of Meer info over het project via www.nepalbenefietaalsmeer.com

WIE HELPT MEE OM TILU’S DORP VAN WATER TE VOORZIEN?