Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

ER IS REEDS 8.000 EURO OVERGEMAAKT AAN SVSI. DE BOUW VAN DE WATERPOMP KAN BEGINNEN! WIE HELPT MEE
DE OVERIGE 2.500 EURO BIJ ELKAAR TE KRIJGEN ZODAT HET HELE DORP VAN TILU VAN WATER VOORZIEN KAN\
WORDEN? 

 

Na lange tijd van de gastvrijheid van De Oude Veiling gebruik gemaakt te hebben, is helaas deze mooie accommodatie gesloten. Dank aan Leo en veel succes.

Gelukkig hebben we Sander van N 201 bereid gevonden de deuren weer te openen (in 2005 en 2006 ook al) om de muzikanten die voor Nepal gaan optreden een podium te bieden.

Het belooft weer een heerlijk feest te worden. Een ding kan ik al verklappen: United by music gaat de show zeker stelen. Tevens gaan The Hucksters en Coolcast de muziekavond compleet maken. Ook een komische act door Mien en Dien, die hiermee het doel van deze avond, toilettenbouw bij Sapana school in Nepal, zullen gaan ondersteunen. Een uitgebreide Nepalese markt en doordopende film/dia presentatie zorgen voor de Nepalese sfeer. Mis dit niet. NOTEER IN DE AGENDA! Bekijk ook alvast het filmpje over de projecten van 2013 en 2014 hieronder. 

1 NOVEMBER 2014 IN JONGERENCENTRUM N201 aan de Zwarteweg 90 te Aalsmeer!!!!

Kan je niet aanwezig zijn, is iedere bijdrage op reknr. NL95INGB0005145518 tnv J.G. van der Zwaan ovv Nepal bijdrage 2014, van harte welkom. 

 

COOLCAST IN ACTIE VOOR NEPAL 1 nov in N 201

 

MUZIEK VERBINDT MET KINDEREN IN NEPAL OP  1 NOV IN N201

Komende  zaterdagavond 1 november in N201 wordt het weer swingen voor een betere toekomst voor kinderen in Nepal. United by music, een groep getalenteerde muzikanten met een verstandelijke beperking spelen blues, rockabilly en boogie woogie. De Hucksters spelen rockcovers van o.a. Queen, Deep Purple en Led Zeppelin, maar ook Foo, Fighters en Kings of Leon komen aan bod. En niet te vergeten een optreden van de Coolcast band, waarvan de muzikale richting niet makkeijk in een hokje te stoppen is. Elke song die met akoestische gitaren en percussie gespeeld kan worden is een optie, van welke band of artiest dan ook. Maar de voorkeur ligt wel een beetje bij nummers waar de mannen mee zijn opgegroeid. 

De Coolcast band is enkele jaren geleden spontaan als trio begonnen als gelegenheidsbandje op een feest. Gitarist en zanger Hans Millenaar, basgitarist en zanger Piet van Leeuwen en percussionist en zanger Jack Muller hadden al reeds een lang muzikaal verleden. Rob Ruiter, bekend als gitarist van onder andere de Bintangs en de Gigantjes had al enkele keren spontaan meegespeeld met de mannen van Coolcast en werd na verloop van tijd een vast bandlid. 

Hans en Piet kenden elkaar al vanaf hun schooltijd en luisterden samen naar langspeelplaten van hun favoriete bandjes. Alice Cooper was hun grootste muzikale held! Later hebben Hans en Piet samen deel uit gemaakt van de Rietveldband, waarmee ze overigens ook eerder voor Nepal hebben gespeeld. Hans en Jack hebben meerdere jaren samen in de rockcoverband Hucksters gespeeld en ook in deze samenstelling eerder meegewerkt aan dit mooie goede doel.  

Motto van een optreden van Coolcast is: T'is allemaal gekkigheid! (Bron van deze quote: Piet van Leeuwen). En dat zullen ze deze avond ook tentoonspreiden, goede muziek en gezellige acts, allemaal om een steentje bij te dragen om de kinderen in Nepal  een betere toekomst te gunnen. 

Verder deze avond: optreden van  Dien en Mien, die met hun act het doel van dit jaar t.w. toiletten bouwen bij Sapana school in Nepal zullen ondersteunen, verkoop van oosterse hapjes, Nepalese markt en doorlopende filmpresentatie over de projecten in Nepal.

Zaterdag 1 november in N201, Zwarteweg 90 te Aalsmeer, Entree 10 euro. Aanvang: 20.00 uur

Zie ook www.facebook.com/nepalbenefietaalsmeer

Info: Joke van der Zwaan nepalbenefiet@gmail.com

 

 

Hucksters spelen ook voor Nepal op 1 nov. Zie hieronder interview

 

 

En United By Music is ook weer present op 1 november in N201

Film over de projecten gesponsord in 2013 en 2014