Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

ER IS REEDS 8.000 EURO OVERGEMAAKT AAN SVSI. DE BOUW VAN DE WATERPOMP KAN BEGINNEN! WIE HELPT MEE
DE OVERIGE 2.500 EURO BIJ ELKAAR TE KRIJGEN ZODAT HET HELE DORP VAN TILU VAN WATER VOORZIEN KAN\
WORDEN? 

DEZE WEBSITE GAAT PER HALF JUNI 2019 OFF LINE. BEKIJK ONZE NIEUWE WEBSITE OP: 

WWW.NEPALBENEFIETAALSMEER.NL

ZIE NEPAL BENEFIET EN MINDFULNESS HOLIDAY IN NEPAL 

NEPAL HEEFT VOORAL NU TOERISTEN NODIG. DAAROM GA IK MIJN VAKANTIE BESTEDEN AAN EEN MINDFULNESS RETREAT, WELKE IK, SAMEN MET SAPANA VILLAGE LODGE ORGANISEER

Click hier voor info over nepal benefiet en mindfulness holiday in Nepal Wederom groot succes in the Beach op 20 februari met Supertribute

 Wat hebben we genoten van deze avond; het volleybaltoernooi, met veel dank aan Gerard Buskermolen, het optreden van Supertribute, zeer veel dank aan jullie, mannen. En natuurlijk veel dank aan Irene en Ruud van The Beach en hun voortreffelijke personeel. Niets was hun te veel. Dan was er Jop, onze wethouder die toch weer tijd kon vrijmaken om de avond op zijn bekende vrolijke manier te presenteren. Dank Jop. En natuurlijk de vaste vrijwilligers (bestuur van kinderhuis Ketaaketighar, vriendinnen en familie en partner). Dank meiden en heren. Het voelt voor mij zo vertrouwd en vooral als een rijkdom om zulke fijne mensen om mij heen te mogen hebben. Jullie horen er voor mij zo helemaal bij. Verder waren er nog Fred Wieringa en drukkerij Cocu die weer zonder enig twijfel en supersnel de posters klaar hadden. Fantastisch. En waar het natuurlijk allemaal om gaat, is de opbrengst en ook die mag er zijn. OSA zal nog definitief laten weten hoeveel zij zullen subsidiëren, maar we gaan ervan uit dat dit wederom het maximum bedrag zal zijn. Dank, dank OSA. We kunnen zeker gaan starten met het schooltje in Latauli. Eind april probeer ik naar Nepal af te reizen om deze streek te gaan bekijken en samen met Dhruba te besluiten wat prioriteit heeft en waarmee we het beste kunnen starten. Uiteraard zal ik daar verslag van doen.

Joke

Lees onderstaand persbericht. Alle foto's, gemaakt door Marielle Wegman fotografie zijn te zien in het fotoalbum. Je kunt ook alles volgen op Facebook: Nepal Benefiet Aalsmeer https://www.facebook.com/nepalbenefietaalsmeer/?fref=photo .

 

PERSBERICHT: Supertribute op benefietavond 20 febr. The Beach

 Zie ook hun facebookpagina https://www.facebook.com/supertribute/?fref=ts

 

Foto's Supertribute

EXTRA BENEFIETCONCERT IN THE BEACH 20 febr 2016

 Jawel er komt alweer een concert voor Nepal. Spontaan ontstaan doordat ik de band 'Supertribute' zag optreden vorig jaar in The Beach in Aalsmeer. Ook vriendin en werkmaatje Marianne was erg enthousiast en de ideeën ontstonden al vrij snel en spontaan. Eerst volleyballen in deze mooie indoor beach ruimte en daarna de band vragen op te treden. Heel gezellig, een zeer goede band, vooral als je van Supertramp, PinkFloyd en meerdere meesterbandjes met symphonische rockklanken houdt. En..het brengt weer wat op voor Nepal, want daar gaat het uiteindelijk om. Nepal heeft onze steun nu nog harder nodig. De wederopbouw na die aardbeving in april vorig jaar gaat niet snel, vooral nu de grenzen met India gesloten zijn, wordt dit extra bemoeilijkt. Geweldig te zien hoe de Nepalezen zelf (althans die ik gesproken heb) zo positief blijven en gewoon doorgaan met de opbouw van hun land. En wat heerlijk, dat we daar ons steentje aan kunnen bijdragen. Dank nu al aan de Beach, aan de band Supertribute en Marianne en Gerard Buskermolen die het volleybal toernooi willen organiseren. Zie hieronder hoe en wat. Want je kunt je nog opgeven om mee te doen met het toernooi tot 10 februari. Je hoeft voor het concert geen kaartjes te bestellen. Gewoon komen en aan de kassa je entree betalen. Overigens kan je in the Beach ook heerlijk eten dus.....maak er een leuke middag en avond van. En ook wederom dank aan Fred Wieringa voor het ontwerpen van de poster en Peter van drukkerij Cocu voor het drukken van de posters.

Kan je toch niet komen deze avond, mag je natuurlijk wat storten om de   2 schooltjes te helpen opbouwen. Zie deze pagina.

Storten kan op: NL95INGB0005145518 tnv J.G. van der Zwaan, ovv Nepal wederopbouw 2016

 

 

SUPERTRIBUTE v/h TRYOUD

persbericht De Nieuwe Meerbode jan. 2016